In deze bizarre tijden verandert de werkelijkheid met de dag. Een virus dat zich nog steeds verder verspreidt, steeds meer ingrijpende maatregelen van de overheid en een zorgsector die met man en macht probeert het leed voor corona slachtoffers zoveel mogelijk te verzachten. Bij Met WA dragen wij ook onze steen bij.
Heb je ons nodig, zit je ergens mee, hoe kunnen we je helpen?
Heb je zorgondersteuners en/of zorgbeveiligers nodig?
Wij staan voor jullie klaar!

Wij denken aan jullie, onze collega’s en partners die iedere dag klaar staan voor medewerkers en patiënten in de zorg. We zien jullie betrokkenheid, jullie bereidheid om mee te denken en om flexibel beschikbaar te zijn.
Vanaf onze “keukentafels”, onze enorme waardering en dank voor jullie inzet. We gingen samen de crisis in, we komen er ook samen uit!