Ontwikkelingen regio West

WA gaat een tweede regiokantoor openen. Dit doen we omdat we het belangrijk vinden dichter bij de collega’s en de opdrachtgevers te zitten. Inmiddels hebben we een typische ruimte gevonden waarin we net als in Zeist een semi-industriële en toch moderne, open en gastvrije ruimte bieden voor (met name) alle collega’s die werkzaam zijn in Dordrecht, Sliedrecht, Poortugaal en inmiddels ook Den Haag maar natuurlijk ook voor onze opdrachtgevers die we met alle egards willen ontvangen. Ons nieuwe kantoor ligt aan de Lübeck 7 in Barendrecht. Op maandag 23 juli is door ons de sleutel in ontvangst genomen en de komende maanden gaan we de ruimte aankleden en inrichten.

Er is nog heel wat werk te verzetten, maar we weten zeker dat het net als ons kantoor in Zeist een prachtige uitvalsbasis zal zijn.