Advies

BHV- / calamiteitenplan

Voorbereiding op iets waarvan je hoopt dat het nooit gebeurt

Een goede voorbereiding is het halve werk. Calamiteitenplanning is cruciaal. Wat te doen in geval van bijvoorbeeld een brandmelding? Is het echt of betreft het een loze melding? Hoe krijgen we iedereen buiten? Wie vangt de brandweer op? Wie zijn onze BHV’ers en weten zij wat ze moeten doen? Wat zijn compartimenten? Waar zitten de nooddeuren? Allemaal onderwerpen die terugkomen in een BHV-plan of calamiteitenplanning.

De adviseurs van  Met WA stellen de juiste vragen. Samen met u zorgen zij ervoor dat u goed bent voorbereid op de dingen waarvan we hopen dat ze nooit zullen gebeuren.

image_content_section
image_rest_section

Van rust naar meer ruimte voor zorg

icon_advantage_rest_section

Ervaren beveiligers

Als ervaren beveiliger of medewerker zorg en veiligheid  weten onze collega’s met hart voor mensen wat er nodig is om een veilige sfeer te creëren binnen uw organisatie.

icon_advantage_rest_section

Ondersteunning voor de zorgverlener

Zij zijn scherp op veiligheidsrisico’s, stellen zich flexibel op en bieden ondersteuning waar nodig.

icon_advantage_rest_section

Rust en ruimte voor zorg

Zowel patiënt, bezoeker als zorgverlener voelen zich begrepen, gezien en veilig. Er ontstaat rust en ruimte voor zorg en herstel.

Neem contact op
Download het rapport

Waarom een zorgverlener ook ‘een helm’ nodig heeft

Een brandweerman draagt brandwerende kleding, een bouwvakker een helm en een tandarts een mondkapje. Hoe beschermt een zorgverlener zich tegen gevaren?

Ons rapport over de niet zo incidentele incidenten binnen de GGZ wijst uit dat het tijd is de rol van zorgbeveiligers een nieuwe invulling te geven. Wilt u het graag lezen? Vul hier rechts uw email adres in en ontvang het rapport.

Download nu

* Download het rapport en ontvang ook het online magazine
Meer ruimte voor zorg’

image_report_section