Advisering

Met professioneel advies, optimaal voorbereid op uiteenlopende veiligheidsrisico’s

Een gevaar zit in ieder klein hoekje, veiligheid is dan ook een ruim begrip. De veiligheid wordt gewaarborgd door zowel de omgeving, calamiteitenplannen als de personeelsbezetting optimaal in te richten. Met WA adviseert over diverse gebieden, regels en eisen die van invloed zijn op de veiligheid binnen een organisatie.

Adviezen op maat

Onze veiligheidsexperts geven uiteenlopend advies en voeren diverse veiligheidschecks uit. Van het doorlopen van het calamiteitenplan, het checken van de branddeuren, de personeelsbezetting tot aan het controleren van evacuatieroutes. Met WA zorgt dat de instelling, zowel het pand als de bedrijfsvoering, aan alle veiligheidseisen voldoet.

Met de juiste veiligheidsmaatregelen naar meer ruimte voor zorg

Ervaren veiligheidsexperts

Veiligheidsexperts weten welke gevaren er binnen een instelling schuilen en welke maatregelen er nodig zijn om de veiligheid te waarborgen.

Advies rondom veiligheid

Zij geven advies over verschillende veiligheidszaken en de maatregelen die genomen dienen te worden om de veiligheid te waarborgen.

Persoonlijke aanpak

De juiste preventie en veiligheidsmaatregelen zorgen voor een rustige en veilige omgeving, waar meer ruimte ontstaat voor zorg.

Overige Met WA diensten

Een gevaar zit in een klein hoekje, veiligheid is dan ook een ruim begrip. Met WA helpt instellingen zich ‘sterk’ te maken om maximale veiligheid te garanderen.

Met WA Beveiliging

Dag en nacht ervaren beveiligers, daar waar nodig, in en rondom de instelling

Met WA Zorgondersteuning

Ervaren collega’s die ondersteuning bieden daar waar en aan wie nodig

Met WA Bedrijfshulpverlening

Gerichte training met een veilige omgeving voor patiënt en zorgverlener als uitgangspunt

Met WA Vervoer

Dit onderdeel is in oprichting.

Download het rapport:
Waarom een zorgverlener ook ‘een helm’ nodig heeft

Een brandweerman draagt brandwerende kleding, een bouwvakker een helm en een tandarts een mondkapje. Hoe beschermt een zorgverlener zich tegen gevaren?

Ons rapport over de niet zo incidentele incidenten binnen de GGZ wijst uit dat het tijd is de rol van zorgbeveiligers een nieuwe invulling te geven. Wilt u het graag lezen? Vul hier rechts uw email adres in en ontvang het rapport.

* Download het rapport en ontvang ook het online magazine ‘Meer ruimte voor zorg’

Meer ruimte voor zorg creëren we met elkaar – Met WA