Communicatie op de werkvloer: “Ik en mijn kwaliteiten”

In jouw vak ben je vaak ben je vaak met andere mensen bezig. In trainingen leer je van alles over deze andere mensen en hoe je met je het beste met ze om kunt gaan.
Deze training is anders, dit keer gaat het over jou!!
Jij staat met jouw kwaliteiten centraal. Om je vak goed uit te kunnen oefenen en je je kwaliteiten als zorgbeveiliger of -ondersteuner in te kunnen zetten, is het nodig dat je die kwaliteiten zelf kent.
Daar ga je naar op zoek: waar ben jij goed in? Wat vind je soms lastig in je vak? Daarna ga je aan de slag met de vraag hoe jij je kwaliteiten inzet op de werkvloer en hoe je collega’s dat doen. We brengen aan de hand van de ‘Roos van Leary” in kaart hoe jij van nature reageert. Daarnaast brengen we in beeld hoe het er op een afdeling aan toe gaat zonder jouw inzet, hoe het is als je er wel bent en hoe het zou kunnen zijn je je kwaliteiten nog meer kan inzetten.
Tot slot vertaal je deze inzichten naar jouw eigen praktijk. Je maakt een individueel actieplan waarin je beschrijft wat je ‘morgen’ anders gaat doen om je kwaliteiten nog meer te laten zien en wat je nodig hebt om dat te kunnen doen.

Na deze ochtend sluit je aan bij de training “Omgaan met Bijzonder gedrag”.

Cursusdata in 2020: 10 maart, 21 april, 16 juni, 7 juli, 20 juli, 1 september, 13 oktober, 9 november, 1 december

Natuurlijk is deze training ook los te verkrijgen.