Meer ruimte voor zorg

Samen zetten we de cliënt in de zorg voorop. Wij met oog voor veiligheid, de zorgverlener met handen in de zorg. Bekijk onze trailer:

In het bezit van een beveiligingsdiploma of heb je een zorgachtergrond en wil je oprecht iets betekenen voor andere mensen?
Kom werken Met WA

Zo ondersteunen wij de zorg

Als zorgverlener wil je onbezorgd, met een veilig gevoel, jouw belangrijke en zware werk kunnen doen. Met de volgende ondersteuning maken wij ruimte vrij voor zorg.

 • Zorgondersteuning

  Patiënten verdienen de beste zorg. In deze sector is de kans op incidenten altijd aanwezig. Met oog voor veiligheid en hart voor mensen wordt het welzijn van zowel patiënt als zorgverlener verhoogd. Zorgondersteuners zorgen voor rust, stabiliteit, aandacht en veiligheid op de afdelingen, zodat zorgverleners de beste zorg kunnen bieden.

  Zo ondersteunen wij de zorg

 • Bedrijfshulpverlening

  BHV is onderdeel van het arbobeleid en is gericht op het beperken van veiligheidsrisico’s binnen een organisatie. Wij stellen niet het middel, maar het uiteindelijke doel centraal: een veilige omgeving voor patiënten, medewerkers en bezoekers. Opleiding, regelmatige training en oefening zijn onmisbaar om dit te bereiken.
  Zo ondersteunen wij de zorg

 • Advisering

  Een gevaar zit in ieder klein hoekje, veiligheid is dan ook een ruim begrip. De mate van veiligheid wordt bepaald door de combinatie van diverse factoren. Denk bijvoorbeeld aan omgeving, gebouw, voorzieningen, populatie, personeelsbezetting en getraindheid. Door opgedane ervaring binnen de sector en brede kennis op het gebied van integrale veiligheid is Met WA een betrouwbare partner.

  Zo ondersteunen wij de zorg

 • Beveiliging

  Overal waar mensen wonen, werken of zorg dragen, zijn er risico’s. Risico’s horen bij mensen, risico’s horen bij het leven. Het kennen van de risico’s, evenals de beheersing ervan, is specialistenwerk. Met WA biedt de juiste beveiliging en technieken, op de juiste plaats en op het juiste moment.

  Zo ondersteunen wij de zorg

“Empathie is de basis voor goede zorgondersteuning”

Lees verder

Debby

Zorgondersteuner Met WA

“Vertrouwen en samenwerking vormen de basis voor veiligheid”

Justin

Veiligheidskundige Met WA

“Zorgen moet je doen... niet maken!”

Jochem

Zorgondersteuner / opleider Met WA

Een passie voor de zorg? Verrijk je carrière bij Met WA

Gewoon mens zijn in het contact met patiënten, bezoekers en medewerkers; dat maakt Met WA zo sterk. Wij zijn geen ‘sportschooltypes’ die met strakke hand de orde en veiligheid handhaven. Iedere situatie en elke patiënt benaderen we met een neutrale blik.

Veiligheid begint met menselijk contact. Of we nu samen met een patiënt een sigaretje roken en luisteren naar zijn verhaal of ondersteuning bieden bij een separatie. Gepaste anticipatie en een gezonde relatie zorgen voor een rustige en veilige situatie.

Regio Utrecht

Ben jij onze volgende Teamcoach?

Met WA heeft een heel duidelijke identiteit en bedrijfscultuur, waar hard werken, een...

Utrecht

Ben jij onze volgende Security host?

Je bent het visitekaartje van de onderneming. Op de centrale receptie ontvang je...

Regio Utrecht

Ben jij onze volgende Zorgondersteuner?

Met WA heeft een heel duidelijke identiteit en bedrijfscultuur, waar hard werken, een...